2016. december 27., kedd

4. Fejezet - Igaza volt

Justin Bieber szemszöge

A vizes pólómat a vállamra dobva sétáltam át az otthonomba, ahol már régen jártam. Mármint a börtön óta csak tegnap voltam itt. Ideje lesz visszaszokni.
Belépve a házba a nagybátyám és egyben apám testvére, James pillantott rám. Még a nagyapám kezdte el ezt a hagyományt miszerint, az összes Biebernek J-betűvel kell kezdődnie a nevének. Apámat Jeremynek hívják. A nagybátyámat Jamesnek. A öcsémet Jaxonnak. A húgomat Jazmynnek. Én meg Justin lettem. Ez elég egyértelmű.
- Elképesztő, hogy haza se érsz és már nőkkel jössz vissza. - utalt a tegnap éjszakára. Nos igen. Madison után találtam magamnak három szőke vállalkozószellemű lányt. Édes négyes...
- Azt hittem már hozzászoktál. - néztem kaja után a hűtőbe. A szerelés, na meg Madison eléggé lefárasztott.
- Egyáltalán, hogy nézel ki? - vizsgált meg alaposabban. - Csurom víz vagy.
- Collinsék mosogatóját szereltem. - haraptam bele a kajámba. - Tudod, segítettem nekik. - emeltem ki a "segítettem" szót, ugyanis ritkán segítek az embereknek. Én inkább a gondokat okozom, de kivételesen zaklatni akartam egy kicsit Madisont. És úgy látszik sikerült.
- Hogy te mekkora egy úriember vagy! - válaszolta gúnyolódva. - Apropó Collinsék. Áthívtam őket vacsorára. Gondoltam, jobb ha tudják, hogy visszatértél, de ezek szerint megelőztél.
- Semmi szükség arra a vacsorára. - indultam volna fel a szobámba. - Nincs kedvem egy kurvával kajálni.
- Madisonra célzol? - kérdezett vissza.
- Ki másra? - néztem rá értetlenül.
- Mi van? - kezdett el idiótán vigyorogni. - Csak nem kiakasztott a kis csaj?
- Egyszer be fog hódolni nekem. - mutogattam.
- Visszautasított? - nevette el magát.
- Az én kezemben van az irányítás. - feleltem egyszerűen, majd felballagtam a szobámba és becsuktam magam mögött az ajtót.

Madison Collins szemszöge

A vizes kaland után átöltöztem. A lakás elég hűvös volt ezért a telefonom társaságában kimentem az udvarra anyához, aki éppen a virágágyást tette rendbe.
- Justin el is ment? - érdeklődött. - Nagyon rendes egy fiú. - tette hozzá, mire megforgattam a szemeimet.
- Vérbeli színész. - motyogtam magamban.
- Tessék? - kérdezett vissza anyu. - Tudod, hogy nem szeretem, ha motyogsz.
- Hagyjuk. - sóhajtottam és átpillantottam a "kedves" szomszédom udvarára. Undorodom tőle.
- Hány óra van kicsim? - kérdezte. Mindig kicsimnek szólít, pedig már próbáltam megbeszélni vele, hogy felnőttem és erre semmi szükség. Persze az ő válasza az volt, hogy én örökre a kicsikéje maradok. Hát kösz, anya.
Feloldottam a mobilomat és leolvastam a képernyőről az időt.
- Pár perccel múlt fél egy. - feleltem. - Apu mikor ér haza?
Apu sebészként dolgozik a helyi kórházban. Keveset van itthon, elvégre a kórházban mindig történik valami.
- Majd valamikor éjszaka. - mondta. - Valószínűleg.
Bólintottam, majd leültem a fűbe és néztem, ahogyan anyu a fehér margarétákat elülteti. Sokáig bambultam, míg a telefonom el nem kezdett rezegni és megszólalt a Maroon 5 Dont want to know száma, azaz a csengő hangom. A képernyőn pedig Kimberly neve villogott.
- Szia! - vettem fel egyből.
- Na megbékéltél? - kérdezte köszönés nélkül. Szinte magam előtt láttam a tipikus vigyorát.
- Ha azt hiszed, hogy ez vicces, akkor ezt be is fejezhetjük. - mondtam. - De mesélni szeretnék valamit. - pillantottam anyura. Felkeltem a földről és elindultam a házunk felé, de anyu megállított.
- Ne felejtsd el, hogy ma este Bieberéknél vacsorázunk. - kiáltotta utánam, mire tátott szájjal néztem, afféle "Miért?!" nézéssel. Ennél szarabb napom nem lehet.
- Na tehát. - csuktam be magam mögött a bejárati ajtót és végre teljes mértékben Kimre tudtam figyelni. - Bieber itt volt nálunk.
- Igen? - lepődött meg. - És miért?
- Megszerelte a mosogatónkat. - válaszoltam, miközben felsétáltam a lépcsőn egyenesen a szobámba.
- Ennyi? - nevetett fel.
- Az a szemét összevizezett engem és a nappalit is. Nekem kellett utána takarítanom! - feleltem.
- Ez hozzá képest nem is olyan durva. - mondta. - Ez volt a nagy sztorid?
- Igen. - mondtam. - Ráadásul meghívtak minket vacsorára.
- Na ne! - röhögött fel a vonal túlsó végén, majd hirtelen elhallgatott. - De ugye normális leszel vele és nem szemétkedsz?
- Mi az, hogy normális leszek-e vele? - kérdeztem vissza. - Ha ő így játszik, akkor tőlem se várjon jobbat.
- Maddie ebből nagy baj lesz. - kezdett aggódni értem. - Tudod, ismertem pár embert, akik Bieber hatására eltűntek a városból.
- Jaj, ne kezd már megint ezt a maffiás szöveget. - mondtam, majd átnéztem a szomszédba az ablakon keresztül. Tátott szájjal néztem, ahogyan Justin az ablak előtt éppen egy fegyvert tisztogat, majd rak a helyére. És ugyanezt csinálta perceken keresztül. Az ablakhoz léptem és elhúztam a sötétítőt, hogy többé ne nézzek oda.
- Haló! Maddie! Itt vagy? - kérdezte Kim. A hajamba túrva dőltem a falnak.
- Kim basszus. - remegett a hangom. Még sosem láttam élőben fegyvert, erre pont egy olyan személy kezében kellett megpillantanom egyet, akit utálok. - Justinnál fegyver van.
- Mi? - kérdezett vissza.
- Jaj, Kim ne csináld! - szóltam rá. - Justinnál fegyver van. Igazad volt, érted?!
Hangom elcsuklott. Nem szoktam félni, de ettől a látványtól tényleg megdermedtem. Bieber úgy nézett arra pisztolyra, mintha ez nála mindennapos lenne. És ezek szerint nála ez tényleg megszokott. Nálam azonban nem.
- Én mondtam, de nem hittél nekem. - felelte. - Nyugodj meg! Ha nem packázol vele, akkor ő sem fog bántani.
- Azért azt ne hidd el, hogy térdre fogok borulni előtte. - tért vissza a régi énem és a félelmem elillant. - Ugyanakkora seggfejként fogok bánni vele, mint ő velem. Ez így fair.
- Maddie, a tűzzel játszol. - folytatta. Ugyanezt mondta tegnap a Club Jamben is. Aztán egy pohár koktél került a nyakamba.
- Még nem égetett meg. - vigyorogtam.
- De ha megéget, az fájni fog. - magyarázta továbbra is. - Csak féltelek.
- Én meg még mindig imádlak. - vontam vállat. - Na leteszem, mert készülődnöm kell a Bieber vacsorára.
Kinyomtam, pedig tudtam, hogy biztosan hozzátette volna, hogy "Vigyázz magadra!". Ugyan már, mit árthat nekem egy ilyen kis senki, mint Bieber?



Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy sokatokat érdekeli az új rész, amit vagy megjegyzésként, vagy lájkként vagy éppen facebookos hozzászólásként jeleztetek, és mivel elég jól állok a részekkel (jelenleg a 19. Fejezetet írom) úgy döntöttem, hogy felteszem a negyediket is. Remélem elnyeri a tetszéseteket, mivel ezt egy kicsit visszafogottabbra írtam.
Ui.: Elérhető a megjegyzéseknél a "Névtelen" is, ezért már regisztráció nélkül is tudtok írni, ha szeretnétek.
Amúgy nektek mi a véleményetek Justin eddig megismert személyiségéről? Van amit szerettek benne? Vagy esetleg ami nem tetszik benne?
Várom a válaszokat és további szép napot!

18 megjegyzés:

  1. Wáo❤❤❤Én bírok a töriben mindenkit,bár Joe kicsit furcsa,vagyis szerintem nem tiszta a srác,ha egyszer Justin is már megakarta ölni.😂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, Joe is fog majd még pár meglepetést okozni.😉😁❤

      Törlés
  2. Imádom!Én bírom Justin személyiségét :D Várom a kövit ❤ 😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik és hogy szimpatizálsz Justinnal.😊 Sietek!😍❤

      Törlés
  3. Szia drágám :)
    Úgy hiszem, hogy sokkal jobban és izgalmasabban irsz, mint én szóval hatalmas fanatikusod lettem :)
    Szeretem a történetet, bár olyan rövidek pedig én úgy olvasgatnám még egy jó hosszú ideig. :)
    Nagyon várom, hogy mi lesz a vacsorán és remélem már beindul az egesz sztori ;)
    Justin személyisége..szeretem a rosszfiúkat :D és szeretem az ilyet Justinrol :)
    Nagyon imádlak te lány siess a kövivel <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!😊
      Én teljesen máshogyan látom a dolgokat, mint te, mert szerintem a te írásod sokkal könnyebben fog meg.😁 Egyébként gondolkoztam rajta, hogy összevonom a részeket eggyé, így a pl a két 1000 szavas részből lenne egy hosszabb, 2000 szavas, de ezt még át kell gondolnom.
      Mindenesetre köszönöm, hogy te mindig itt vagy nekem!😍❤❤

      Törlés
  4. Szia. A hosszabb részeket én is támogatnám mert szeretem olvasni. 😉 Gyorsan hozd a következőt. Puszi 💞

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Az éjszaka sikerült mindent átgondolnom, és eldöntöttem, hogy a részebbek hosszabbak lesznek. Örülök, hogy tetszik!😍😘❤

      Törlés
  5. Szia!
    Tudod, véletlenszerűen akadtam rá a blogodra. Bár már korábban is láttam a hirdetést, nem akaródzott elolvasni. Hogy miért? Nos, ez egyszerű; az előítéletek miatt. Sajnos már annyi roszz sztárokról szóló fanficbe futottam bele, hogy szinte már feladtam a reményt, hogy egyszer találok egy ilyesmi történetet, ami tetszik. Aztán jött a Change me, és bumm - minden megváltozott. Pedig még csak nem os rajongok Justinért...
    Maga az alapötlet is szuper, hogy Maddison most ért haza New Yorkból, Justin pedig most szabadult a börtönből. Megmosolyogtatott, hogy milyen különbözően gndolkoznak Chicagóról, azt tényleg jól tetted, hogy nem hagytad ki! Mondjuk egy kicsit kiszámíthazó volt, hogy egy helyre mennek bulizni, de ez semmit sem vett el az összélményből :) Tetszik, hogy Maddison magabiztos, nem fél a pasiktól, és ki mer állni magáért, akár a város főgengszterével szemben is :D Justin személyisége viszont egyelőre nem túl bejövős, nekem valahogy életidegen, hogy huszon-akárhány évesen maffiavezér. Bár a hátteréről megtudtunk egyet s mást, szerintem sokat lendítene a sztorin, ha kiderülne, hogy került bele ebbe a körbe, miért alakult így a sorsa. Na, nem mintha nem lenne a sztorid fenomenális, ezt csak jó tanácsként mondtam ;)
    A vizes rész is viccesre sikeredett, de Justin karaktere még mindig nem lopta be magát a szívembe... Meg amúgy nem logikátlan egy kicsit, hogy a kert közepén babrál a fegyvereivel? Nem tudom, lehet, hogy csak ennyire nem bírom a karakterét, hogy mindenért elítélem, de huh... Nem szimpi a csávó. NAGYON nem szimpi :DD Persze, ez nem vesz el semmit a blogod értékéből, kellenek ezek a "levágnám a lábujjait, átmennék rajta egy úthengerrel, ÉS megfojtanám egy pohár vízben" típusú szereplők. (Amúgy nem vagyoo pszichopata, áhh) Ők teszik izgalmassá a történetet :)
    A vacsorára kíváncsi vagyoo, biztos kitalálsz majd valami izgit! Bár szerintem Juszin majd teszi a szépet Maddison anyukája előtt... Fú, de utálom xdd (mármint, bocsi... csak tényleg... utálom :D)
    A következő, a fogalmazásod. Nem tudom, mióta blogolsz, hány befejezett sztorid van, de úristen... ez valami zseniális ! Nagyon szépen fogalmazol, olvasás közben csak úgy falom a soraidat, nagyon tehetséges vagy! Helyesírási hibát sem találtam, és úristen... Zseni vagy, te lány :D Az is tetszik, hogy el tudod különíteni a két szemszöget, Maddison szemszöge nem fiús, Justiné pedig nem lányos. Szóval, csak így tovább :)
    De (igen, most jön a de...) találtam néhány dolgot, ami picit bökte a csőrömet. Nem akarlak megbántani, mert mind a történeted, mind a fogalmazásod szuper, ezeket a dolgokat, észrevételeket azért mondom el, hogy fejlődhess :)
    - A nevek. Maddison, Joe, Kim. Nem valami eredetiek, a legtöbb blogban fellelhetőek. Persze, nem baj, ha neked ez a név ugrik be az adott karakter személyiségéhez, de ajánlom, hogy keresgélj kicsit többet. (Hajjaj, ez durván hangzott xd) Persze, amerikai neveknél nehezebb kevésbé használtat találni, de azért próbáld meg, hátha ;)
    - Néhol kicsit kiszámítható volt, pl előre tudtam, hogy Justin le fogja fröcskölni Maddisont. Nem azt mondom, hogy sabkonos a blogod, mert NEM az, de van benne pár előre látható fordulat. Ezt úgy tudnád elkerülni, hogy elképzelsz egy szituációt, és belegondolsz, hogy ez hogy történne egy tipikus amerikai filmben... Na, azt hanyagold! De gondolj bele, mi az, ami izgalmas, érdekes, de soha, egyetlen amcsi forgatókönyvíró nem akarná vászonra vinni. Használd a fantáziád, és légy kreatív! ;) (persze, Maja sokat akar, de ne törődj vele, így is baromi tehetséges és kreatív vagy)
    - És végül, megszólítás után vesszőt teszünk. Szőrszálhasogatás, de bökte a csőrömet. Bocsi. :(
    Na de összességében ez egy remek blog, teljesen elnyerte a tetszésemet! Nagyon ügyes vagy :)
    Soksikert Neked a továbbiakban, és boldog új évet előre is :D

    Puszi, Maja <3

    ui: Lenne kedved egy cseréhez? (Bocsi hogy ide, csak lusta vagyok chatbe írni) A blogom: http://orszagokviadala.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Húha, hát hol is kezdjem. Egyrészről nagyon örülök, hogy hosszabban leírtad a véleményed, így legalább fel tudtam mérni magam egy olvasó szemszögéből és tudok hová fejlődni.�� Hidd el, a nevekkel rengeteget kínlódtam, ezért választottam olyanokat, amik közelebb állnak hozzám. Bár van amiben nem értek egyet, mert szerintem sablonos az egész, de nekem tetszik, ezért írom.�� Justin féle maffiavezéren még el sem gondolkoztam és így átgondolva tényleg érdekes, hogy ilyen fiatalon a csúcson van, de mindennek megvan az alapja.��
      A cserében pedig benne vagyok, köszönöm!��❤

      Törlés
  6. Nekem nagyon tetszik a blogot csak igy falom a sorokat..Justin személyisége nagyon tetszik..siess nagyon a kövivel❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yeaaah😍 Örülök, hogy meg vagy elégedve mindennel.❤

      Törlés
  7. Mar igy a tortenet elejen is mondhatom azt hogy szerintem az egyik legjobb blog amit valaha olvastam!☺
    Fantasztikus ahogy irsz es maga az egesz tortenet!��
    Varom a kovit!��❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ah de jó érzéssel töltött el ezt olvasni😍😍😍 Nagyon szépen köszönöm!❤

      Törlés
  8. Mikor lesz új rèsz? :$$$$ :)

    VálaszTörlés
  9. Szia! Nagyon szerettem a blogodat. Elárulom, hogy nem rajongók Justinér Bieberért, de ennek ellenére nagyon szeretem a történetet. Nagyon jól írsz.
    A jővőben még biztos hallasz felőlem.
    Puszi, Vivi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!😊
      Örülök, hogy veled is sikerült megkedveltetnem a blogot.😍😘❤

      Törlés