2016. december 22., csütörtök

2. Fejezet - Az éjszaka folytatódik

Justin Bieber szemszöge

Ösztönösen indultam el a lépcső felé. Volt valami abban a lányban, Madisonban, ami arra késztetett, hogy odamenjek hozzá. Nem tudom mi, de vonzott. Én pedig a férfi ösztöneimre bíztam magam.
A tömegben volt pár ismerős arc, de egyszerű köszönéssel leráztam mindenkit. Karjaimmal arrébb löktem azokat, akik az utamba kerültek. Voltak páran, akik be akartak szólni, de miután meglátták, hogy ki is vagyok valójában, némán táncoltak tovább. Ezt már szeretem.
Aztán odaértem Madison mögé. Hosszú, sötét, szinte már fekete haja hullámos loknikban bomlott a vállára és a göndör fürtök a tánc ritmusára rugóztak össze-vissza a hátánál. Vékony derekát eléggé szexin tekerte, ami fel is keltette a figyelmemet. Nem bírtam tovább. Kezeimet csípőjére vezettem, míg hátulról teljesen hozzá simultam. Éreztem, hogy kirázza a hideg és hogy bársonyos, napbarnított bőre libabőrös lesz. Egy percre megdermedt, de nem engedtem, hogy szembe forduljon velem.
- Táncolj csak. - suttogtam a fülébe és nagyot szippantottam a kellemes parfümjéből. - Folytasd!
Szinte magam előtt láttam, ahogyan zavartan az ajkába harap és elmosolyodik. Arca a régi szép időkből belém égett, ezért nem volt nehéz elképzelni. Azonban az idő változásával a teste sokkal, de sokkal nőiesebb lett, mint volt.
Végül én is átadtam, magam a ritmusnak és az ő csípőjét követve mozogtam. Itt ebben a pillanatban nem érdekelt semmi sem, csak az, hogy ő ma este az enyém legyen. Tervem tökéletesen haladt, amíg észre nem vett Madison barátnője, a szőke csaj. Tátott szájjal nézte, ahogyan Madison testének mozgására élvezkedek, míg szemében a rémület fénye gyulladt fel. Félt tőlem, amit nagyon is jól tett. Végül erőt vett magán és kihúzta a barna hajú szépséget a karjaim közül. Idegesen pillantottam a szőke lányra, akinek a neve még mindig nem ugrott be. Mondjuk sosem jegyzem meg az egy éjszakás kalandjaimnak a nevét. Higgyétek el, még Madison nevét is simán elfelejteném egy éjszaka után. Ugyanis egy lánnyal sosem csinálom kétszer.
- Mégis mi a francot képzelsz magadról ribanc? - álltam meg a szőkeség előtt, aki rémülten pillantott Madisonra. Azonban a barna lány nem avatkozott közbe.
- Nem szeretném, hogy a barátnőmet olyan emberek vegyék körbe, mint te. - vágott vissza.
- Ejj, de nagy lett a szája valakinek. - tűrtem el egy tincset. - Akkor miért nem volt ekkora szád, mikor engem szoptál?
A kis szőke hatalmasra tátotta a száját. Na igen, erre még ő sem számított.
- Na mi van? - kérdeztem elégedetten vigyorogva.
- Kim te, te lefeküdtél vele? - szólalt meg Madison. Hangja sem változott semmit.
- Mi az Kim? - vigyorogtam továbbra is. - Elvitte a cica a nyelved? - kezemmel megszorítottam az állkapcsát.
- Na jó, én ezt nem nézem tovább. - vette le a kezem Kim álláról Madison és elhúzta onnan a barátnőjét.
- Ribancok. - feleltem egyszerűen, mikor már a bár felé tartottak. Ekkor egy másik lány dörgölőzött hozzám. Hát akkor folytassuk vele.

Madison Collins szemszöge

Nem értettem mi volt ez az egész. Az egyik pillanatban még táncoltam valakivel, a másikban pedig már Kim és ez a titokzatos valaki veszekedtek. Nem tudom, hogy ki volt ez, de mikor azzal vágott oda Kimnek, hogy lefeküdtek, kiakadtam. Egyáltalán hogyan tud összefeküdni egy ilyen bunkó sráccal?
- Ez mégis mi a franc volt? - álltam meg a bárpult előtt. - És ez ki?
- Ő Justin Bieber. - felelte idegesen, majd a pultos lányhoz fordult. - Két koktélt kérnék.
- Miii? - lepődtem meg. Nem az nem lehet. Ez a srác teljesen máshogyan nézett ki. Izmos volt, karjain tetkók húzódtak és hangja mélyebb és rekedtesebb volt.
- Ugye mennyi minden változik 5 év alatt? - kérdezte cinikusan, majd elvette a színes koktélokat és az egyiket elém tolta.
- Én nem értem. - sóhajtottam a hajamba túrva.
- Justin megváltozott. - kezdett el játszani a koktélhoz járó dísszel. - Meghalt az anyja, az apja meg szarik rá, hogy mi van vele. A nagybátyja ide költözött hozzá, hogy felügyelje, de ő sem csinál vele semmit. Sőt ő juttatta a helyi maffia tetejére.
- Maffia? - nevettem el magam. - Na ne nevettess!
- Ez kicsit sem vicces Maddie. - folytatta. - Bieber nem normális. Valami nagyon nagy baj lehet a fejében. A sok illegális dolog mellett rengeteg nőt fektet meg. Azt pletykálják, hogy sosem fekszik össze valakivel kétszer, mert az nála már szerelem lenne.
- És te lefeküdtél vele. - tértem rá a témára. - Mégis miért tetted, ha ilyeneket mesélsz róla?
- Fiatal voltam és hülye. Könnyen megvezethető. - válaszolta. - Azonban ezek nem mesék Maddie. Ez a kő kemény igazság.
- Értem. - kortyolgattam az italomat.
- Kérlek Maddie, nagyon szépen kérlek. - nézett rám ijedten. - Ne menj a közelébe és ha mégis, akkor ésszel beszélj vele. Tudom, hogy nagy a szád és féltelek.
- Annyira imádlak! - öleltem meg, ugyanis nem nagyon hatott meg a dolog. Meg mi az, hogy ne menjek a közelébe? Ő szomszédom.
Meleg kéz simult a combomra, ami bejutást akart a nadrágom alá. Felnéztem az illetőre és megpillantottam azokat a barna szemeket, amiket bárhol megismertem volna. Lehet, hogy Justin sokat változott, de a szeme a régi. Bár már egy kissé vörös volt a sok füsttől és piától. Mögötte pedig még pár srác állt, mintha Justin csatlósai lennének.
- Mi lenne... - simított egyre feljebb a combomon. - ...ha folytatnák azt, amit Kim félbeszakított? - harapott az ajkába és perverz mosollyal nézett rám.
Válaszul képen röhögtem.
- Ugye nem gondoltad komolyan? - nevettem továbbra is. Arcáról a mosoly eltűnt és egyre idegesebb lett.
- A tűzzel játszol, Maddie. - suttogta a fülembe Kim. Justin vérben úszó szemekkel nézett a barátnőmre, aki egyből elugrott mellőlem.
- Ez esetben ne várj tőlem túl sok mindent. - dugta zsebre a kezeit.
- Strici, azt hallottam, hogy egy lánnyal nem fekszel le kétszer. - cukkoltam tovább. - Nekem pedig nem kell olyan srác, aki csak egy éjszakára tart meg.
Justin állkapcsa megfeszült és nyelvével a fogsorát piszkálta.
- Mit mondtál? - kérdezte idegesen.
- Azt, hogy strici. - hangsúlyoztam ki az utolsó szót. Justin megragadta a koktélomat és mondanom sem kell, rám borította az egészet. Egyből felpattantam jelenlegi helyzetemből és elképedve néztem végig, ahogyan a kék koktél végig folyik a hajamon és a ruhámon egyaránt.
- Menj a picsába! - ragadtam meg a kis táskámat és azonnal elhagytam a Club Jam épületét.


Sziasztok!
Karácsony előtt fel is került a második rész. Megint szeretném megköszönni a megjegyzéseket, bár úgy látom, hogy a chaten nem nagyon vagytok aktívak. 😃 Remélem, hogy továbbra is velem maradtok és várjátok a folytatást! ❤
További szép napot!

16 megjegyzés:

  1. Nem bírok betelni vele😭 Nagyon ügyes vagy❤ Ahhh és úgy feldobta a napomat,hogy láttan új rész van😍

    VálaszTörlés
  2. Ha tudnád, hogy mennyire örülök, hogy te mindig írsz!😍 Köszönöm!❤

    VálaszTörlés
  3. Megőrjítesz te lány ♥ Nagyon tetszik az egész történet,és az egész blog. Nagyon imádom♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig féltem, hogy nem fog tetszeni, mivel én egy kicsit sablonosnak találom. Imádlak!😍❤❤

      Törlés
  4. Uhh!
    Egyre jobban durvulsz ;) és ez tetszik :) és egyáltalán nem sablonos, mert van benne valami, ami feldobja az egészet, de erre még én se jöttem rá, hogy mi :D
    A lényeg, hogy imádom és ezzel nem csak én vagyok így. :)
    siess a kövivel <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Justin karakterénél ez teljesen átlagos viselkedés.😃 Szerintem sablonos, de próbálok olyan elemeket beleépíteni, amik egy kicsit kiemelik a többi közül. Örülök, hogy tetszik. 😍😚❤

      Törlés
  5. Szia. Nagyon tetszett ez is....bár szerintem ez nem újdonság. 😊 Hamar hozd a következőt, és ha karácsonyig nem raksz fel újat akkor Kellemes ünnepeket kívánok neked!!!! 😘 puszi. Andrea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!😊
      Nagyon örülök, hogy tetszett!😍 És én is szeretnék kellemes ünnepeket kívánni neked.😘❤

      Törlés
  6. Nagyon tetszik az egesz blog😍
    nagyon jol irsz!☺
    Siess a kovivel!😘😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!☺
      Örülök, hogy tetszik és köszönöm, hogy írtál.😘😍❤

      Törlés
  7. Istenem😱😱 imádom❤❤ siess a következővel😍😍😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ha tudnád, hogy mennyire örülök, mikor ilyeneket írtok!😍😍😍 Valószínűleg vasárnap lesz fent a következő, ha mégsem akkor valamikor jövő héten!❤

      Törlés
  8. Egyszerűen imádom!!Siess a kövivel ❤ 😘 És Boldog Karácsonyt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik!😍 Kellemes ünnepeket neked is!😘❤

      Törlés
  9. Nagyon szeretem az írásod! Igaz most csatlakoztam, de fogsz még rólam hallani. :) Sieess!
    Boldog Karácsonyt!
    Puszi, Vivi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!😍
      Olyan jó érzés ezt karácsonykor olvasni. Örülök, hogy csatlakoztál te is.😊❤
      Neked is boldog karácsonyt!😚

      Törlés